logo

Bizim Blog

Türkiye’de bir KOBİ’yseniz vergilerden yönetmeliklere, güncel haberlerden finans ipuçlarına, ihtiyacınız olan tüm bilgiler Bizim Blog’da!

Hukuk

İş Yerlerinde Kreş Zorunluluğu Var Mı?

Yeni gelen yasaya göre artık iş yerlerinde kreş ihtiyacının karşılanması zorunlu hale geldi. Konuyla ilgili ayrıntıları sizin için anlattık.

3 dk okuma29 Eylül 2021
e-Belge

Fatura Programı ile Faturalarını Kolayca Takip Et

Siparişlerinizi, ürünlerinizin fiyat ve stok bilgilerini, satış sonrasında fatura kesim işlemini ve faturalarınızın takibini her an ve her yerde yapabilmek artık mümkün! Bizim Hesap ile kolayca e-fatura oluşturabilir, takibini ise dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.

3 dk okuma29 Ağustos 2021
İnsan Kaynakları

İşyerlerinde Yangına Karşı Alınması Gereken Güvenlik Tedbirleri

Son zamanlarda yalnızca tüm ülke çapında değil, dünya genelinde meydana gelenler yangınlar bu konudaki güvenlik önlemlerinin, izlenecek stratejilerin, yapılması gerekenlerin üzerinden geçmeyi gerekli kılıyor.

4 dk okuma29 Ağustos 2021
e-Ticaret

E-Ticaret Kargo Entegrasyonu Nasıl Yapılır?

E-ticarette daha fazla kazanırken giderlerinizi doğru bir şekilde hesaplamak mali tasarrufu sağlayacağınız avantajları size gösterebilir. Bizim Hesap ile e-ticarette kargo entegrasyonu yaparak çok daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

3 dk okuma11 Ağustos 2021
e-Ticaret

E-Ticaret Programları Bizim Hesap ile Entegre

Dijital kanallardan satışların, özellikle de pandemi dönemi ile birlikte zirve yaptığı bugünlerde siz de e-ticaretteki performansınızı Bizim Hesap ile arttırın.

3 dk okuma28 Temmuz 2021
e-Ticaret

Türkiye’de ilk defa, BizimHesap’ın Yeni Mutabakat Menüsü

Mutabakat menüsü sayesinde pazaryerlerinden elde ettiğiniz hakedişi anında görebilir, ilgili ekrana tek tuşla ulaşabilirsiniz.

3 dk okuma09 Temmuz 2021
Ön Muhasebe

Hesap Takip Programına Neden İhtiyaç Duyulur?

Bir işletmenin finansal istikrarını koruyabilmesi için yöneticinin yapması gereken pek çok şey bulunuyor. İş geliştirmenin biteviye devam ettiği işletmelerde nakit akışının kontrolü de kazanç açısından büyük bir rol oynuyor.

3 dk okuma22 Haziran 2021
e-Ticaret

E-Ticaret Yönetim Paneli Uygulamalarınız Bizim Hesap ile Entegre

Rekabetin her geçen gün arttığı dijital pazarlama alanında e-ticaret yönetim paneli uygulamalarının kullanılması da zorunlu hale geliyor. İş yükünün çok büyük bir kısmını alabilen ve işletme ya da kurum sahiplerinin daha kolay bir şekilde işlerini yönetebilmesini sağlayan yönetim panellerinin entegrasyonunu Bizim Hesap ile yapabilirsiniz!

3 dk okuma22 Haziran 2021
e-Belge

Özel E-fatura Formatlarına Uygunluk Bizim Hesap’ta

Dijitalleşme sayesinde vazgeçilmez bir uygulama haline gelmiş olan e-faturalarda standartların dışına çıkmak istiyorsanız özelleştirilmiş formatları Bizim Hesap’ta bulabilirsiniz.

3 dk okuma01 Haziran 2021

Bizim Bültene Bekleniyorsunuz!

İşletmenizin işine yarayacak tüm bilgilerden haberdar olun.