logo

Bizim Blog

Türkiye’de bir KOBİ’yseniz vergilerden yönetmeliklere, güncel haberlerden finans ipuçlarına, ihtiyacınız olan tüm bilgiler Bizim Blog’da!

Vergi

2021 Yılı 1. Çeyrek Gelir ve Kurum Geçici Vergi Beyannameleri

2021 yılının ilk çeyreği biterken akıllara gelen gelir vergisine bağlı olarak geçici gelir vergisinin ne olduğunu sizin için anlattık.

3 dk okuma11 Mayıs 2021
e-Ticaret

Türkiye’nin Eczacılara Özel En Büyük Pazaryerleri, Bizim Hesap ile Entegre

Her alanda olduğu gibi eczacılıkta da dijitalleşme hızlı bir ivme kazanıyor. Reçeteli ilaçlar haricindeki ürünlerin satışının yapılabildiği eczacılara özel olan pazaryerleri sayesinde artık sizin de daha fazla kazanç elde etmeniz mümkün.

3 dk okuma11 Mayıs 2021
Ön Muhasebe

Bizim Hesap ile Banka Ekstrelerinizin Takibi Nasıl Yapılır?

Bir işletmeyi yönetirken sürecin doğru yönetilmesi için en kritik noktalardan biri de gelir ve gider takibinin doğru bir şekilde yapılabilmesinden geçiyor.

3 dk okuma05 Mayıs 2021
e-Ticaret

E-Ticaret Siteleri ile Ön Muhasebe Programınız Entegre Çalışsın

Her geçen gün rekabeti artan ve dışında kalarak büyümenin mümkün olmadığı bir noktaya erişen e-ticaret alanında en önemli rollerden biri de pazaryerlerine ait bulunuyor.

3 dk okuma05 Mayıs 2021
e-Belge

E-Fatura ile İlgili En Önemli 10 Soru ve Cevabı

Dijitalleşme kapsamında her geçen gün bildiğimiz tüm geleneksel yöntemler elektronik ortamlara taşınıyor. Bunların başında da e-fatura geliyor.

6 dk okuma22 Nisan 2021
Vergi

31 Mart Yıllık Gelir Vergisi Beyanı Dönemi

Gelir vergisi ödemeleri yaklaşırken mükelleflerin de herhangi bir cezai işleme maruz kalmamaları için zamanında ödeme yapmaları gerekiyor.

3 dk okuma29 Mart 2021
İnsan Kaynakları

Uzaktan Çalışma Yönetmeliğe Bağlandı

Koronavirüs’ün tüm dünyaya yayılması, sosyal hayatımızı ve iş yaşamımızı etkileyerek, bizleri tüm iş süreçlerimizi evden yürütmek durumunda bıraktı.

3 dk okuma29 Mart 2021
İnsan Kaynakları

2021 Kıdem Tazminatı Tutarları

Çalışanların birçoğu işveren ile anlaşma sağlayarak işinden ayrılırken, bir kısmı ise olumsuzluklarla işten çıkarılmak durumu ile karşı karşıya kalıyor.

3 dk okuma29 Mart 2021
Ön Muhasebe

Özel Entegratörlerle Çalışmanın Avantajları

Özel entegratör ile çalışan işletmelerin sayısı her geçen gün artıyor. E-fatura, e-arşiv, e-irsaliye ve daha pek çok işlemin yapılması için özel entegratörler; kullanıcılara hem güvenli hem de çok pratik yöntemler, araçlar sunuyor.

4 dk okuma29 Mart 2021

Bizim Bültene Bekleniyorsunuz!

İşletmenizin işine yarayacak tüm bilgilerden haberdar olun.