05.05.2021

E-Ticaret Siteleri ile Ön Muhasebe Programınız Entegre Çalışsın

E-Ticaret Siteleri ile Ön Muhasebe Programınız Entegre Çalışsın

Her geçen gün rekabeti artan ve dışında kalarak büyümenin mümkün olmadığı bir noktaya erişen e-ticaret alanında en önemli rollerden biri de pazaryerlerine ait bulunuyor. Markaların pazaryerlerinde bir mağaza açması ve kendi websiteleri olmasa dahi burada satış yapmaları hem satış hacimlerinin büyümesi hem de marka bilinirliğinin artması açısından kilit bir nokta oluşturuyor.

Gittigidiyor, Hepsiburada, Amazon, Çiçeksepeti, N11pro, Akakçe, Morhipo Entegrasyonları ve Daha Fazlası

Türkiye’nin en fonksiyonel ve en uygun maliyet avantajına sahip olan Ön Muhasebe Programı Bizim Hesap sayesinde pek çok pazaryerine ücretsiz bir şekilde entegrasyon sağlayabilirsiniz.

GittigidiyorÇiçeksepetiHepsiburada, Amazon, N11proAkakçeMorhipove daha pek çok pazaryerine ücretsiz bir şekilde entegrasyon ile satışlarınızın artmasını sağlayabilirsiniz.

Pazaryerleri Neden Önemli?

Bir kullanıcı ya da tüketici, aradığı ürünler için ilk önce pazaryerlerine bakmayı alışkanlık haline getirmiş durumda. Çok fazla seçeceği tek bünyede toplayan pazaryerleri kullanıcıların birden fazla internet sitesinde dolaşarak ya da fiyat, kalite gibi kriterleri ayrı ayrı karşılaştırarak kaybedeceği zamanın önüne geçiyor.

Böylesi bir kolaylık e-ticaret alanındaki markalar için de avantaja dönüşüyor. Çok fazla talebe cevap vermek zorunda olan pazaryerlerinde mağaza açmak çok geniş bir kitleye ulaşmak ve daha fazla satış yapma fırsatı yakalamak anlamına geliyor.

Bizim Hesap ile E-Ticaret Sitelerinin Entegrasyon Avantajı

Bizim Hesap rakiplerine kıyasla tüm özelliklerinin yanısıra; e-ticaret entegrasyonu, kargo entegrasyonu, ücretsiz sanal pos, e-fatura entegrasyonu, OPET indirimleri gibi pek çok avantaj da sunmaktadır. Müşterilerinin zorunlu ihtiyaçları ile empati kurarak belirlediği hizmet politikasında rakiplerinin çoğundan farklı olarak entegrasyon işlemlerinde de herhangi bir ücret talep etmez.

Ücretsiz Pazaryeri Entegrasyonu

Her şeyden önce pazaryeri entegrasyonları için Bizim Hesaplı olan müşterilerimiz herhangi bir ücret ödemez. Hem ücretsiz hem de Hepsiburada, Gittigidiyor, Morhipo, Amazon, ePttAVM gibi Türkiye’nin en büyük pazaryerleri başta olmak üzere çok daha fazla pazaryerine entegrasyon sağlayabilirsiniz.

E-ticarette başarılı olmak için hızlı değişen dinamikler karşısında da hızlı aksiyon alabilirsiniz. Ücretsiz entegrasyon avantajı sunmasının yanı sıra Bizim Hesap’ın kullanımı kolay arayüzü ile mağazalarınızın tümünde ürün ve stok bilgilerini tek panel üzerinden güncelleyebilirsiniz. Üstelik iOS ve Android işletim sistemleri ile uyumlu olan mobil uygulaması sayesinde dilediğiniz yerden yönetim paneline erişim de sağlayabilirsiniz.

Ücretsiz Kargo Entegrasyonu

Bizim Hesap’ın en büyük avantajlarından biri de ücretsiz kargo entegrasyonu sunmasıdır. Yani yalnızca pazaryerleri için değil, kargo hizmeti için de ücretsiz olarak entegrasyon yapabilirsiniz. Yönetim panelinden tek tuşla aktif edebileceğiniz entegrasyon sayesinde aldığınız siparişler için müşterilerinize otomatik olarak kargo takip numarasının gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Yurtiçi, UPS, Aras ve MNG kargo şirketlerinden anlaşmalı olduğunuz kargo şirketini seçmeniz yeterli.

Pazaryeri ya da kargo entegrasyonları için hiçbir ücret talep etmeyen Bizim Hesap size bunların yanında pek çok başka avantaj da sunar.

Ön muhasebe işlemlerinizi kolaylıkla yapabileceğiniz, pazaryerlerinde yer alarak daha fazla satış hacmi yakalayabileceğiniz, kargo entegrasyonu için hiçbir ücret ödemeyeceğiniz Bizim Hesap’a şimdi geçin.

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.