logo

Bizim Blog

Türkiye’de bir KOBİ’yseniz vergilerden yönetmeliklere, güncel haberlerden finans ipuçlarına, ihtiyacınız olan tüm bilgiler Bizim Blog’da!

İş Yönetimi

2022 Asgari Ücret Tutarı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da asgari ücret tutarı ile ilgili sorular gündeme oturmuş durumda. 2022 yılı asgari ücret tutarı hakkında hemen bilgi alın!

3 dk okuma02 Nisan 2022
Ön Muhasebe

Cari Hesap Programı Nasıl Kullanılır?

İşletmenizin ticari faaliyetlerini en etkili ve doğru şekilde kontrol altında tutabilmek için ihtiyacınız olan cari hesap takibi Bizim Hesap ile çok kolay!

4 dk okuma27 Aralık 2021
Ön Muhasebe

İlave Ücret Gerektirmeyen Ön Muhasebe Programı: BİZİM HESAP

Ön muhasebe programı seçiminizde ilave olarak ücretlendirilen kalemlerden kaçınarak maliyeti düşürmek için siz de Bizim Hesap ile çalışabilirsiniz.

4 dk okuma27 Aralık 2021
Ön Muhasebe

Web Tabanlı Muhasebe Programı Kullanan İşletmeler

İşletmelerin muhasebe işlemleri için geliştirilen programlar çok daha hızlı, kolay ve hatasız işlem alınabilmesini sağlıyor. Web tabanlı muhasebe programları ise erişilebilirliği de daha geniş bir kapsama taşıyor.

3 dk okuma27 Aralık 2021
Vergi

2022 Gelir Vergisi Oranları

Her yıl olduğu gibi bu yılda vergi oranlarında yapılacak olan düzenleme gündem maddesi olmaya başladı. Bizim Hesap olarak 2022 gelir vergisi ile ilgili merak ettiklerinizi anlattık.

3 dk okuma23 Aralık 2021
e-Belge

E-Fatura Başvuru Süreci Kaç Günde Sonuçlanır?

E-faturaya geçiş zorunluluğu kapsamının her yıl daha fazla genişletilmesiyle işletmeler için sürecin detaylarını bilmek de aynı şekilde önem kazanıyor. Bizim hesap olarak sizin için anlattık.

5 dk okuma23 Aralık 2021
e-Belge

E-Arşiv Nedir, Avantajları Nelerdir?

Dijital dönüşümle birlikte hayatımıza giren kavramlardan biri de e-arşiv.

4 dk okuma26 Kasım 2021
e-Belge

E-Fatura ve E-Arşiv Fatura Arasındaki Farklar Nelerdir?

Teknolojinin gelişmesine paralel olarak yaşanan e-dönüşümle birlikte “e-fatura” ve “e-arşiv” kavramları hayatımıza girdi.

3 dk okuma26 Kasım 2021
e-Belge

E-Ticaret Sektöründe E-Fatura veya E-Arşiv Kullanma Zorunluluğu Var Mıdır?

E-Fatura ve E-Arşiv kullanmanın zorunlu olup olmadığına dair bilgi almak isteyenler için hazırladığımız yazıyı hemen okuyabilirsiniz.

3 dk okuma26 Kasım 2021

Bizim Bültene Bekleniyorsunuz!

İşletmenizin işine yarayacak tüm bilgilerden haberdar olun.