14.06.2019

Ön Muhasebe Programınız ile Türkiye’nin Önde Gelen E-Ticaret Siteleri Artık Entegre

Ön Muhasebe Programınız ile Türkiye’nin Önde Gelen E-Ticaret Siteleri Artık Entegre

Günümüzde KOBİlerin en önemli ticaret kalemlerinden birisi olan e-ticaret sitelerinden olan satışlar, teknolojinin gelişmesiyle artış göstermiş ve kullanıcıları da muhasebe alanında farklı çözümler arar hale getirmiştir.

E-ticaret siteleri üzerinden müşteriye satış yapmak ve bu satış sırasında ve sonrasında işlemleri kolay ve düzenli bir hale getirmek en önemli noktalardan birisidir. Örnek olarak; bilgisayar ortamında fatura kesilmesi, stok kayıtları, cari bilgiler gibi her önemli detay, satışların artmasıyla beraber düzenli bir şekilde yürütülmezse çeşitli sorunlar ortaya çıkarabilmektedir.

Günümüzde birçok e-ticaret firması, günlük satışlarını ve faturalama işlemlerini yetiştiremedikleri için ürünleri de müşterilerine çok geç sevk etmek zorunda kalıyorlar. Bunun yanında bir de, iade gibi talepler olduğu zaman, muhasebe programları e-ticaret sistemiyle entegre bir biçimde çalışmadığı için sorunlar daha da artmaktadır. Sürecin uzaması ile beraber yapılan fatura kesimi veya teslimatta yer yer hatalar olması da müşteri memnuniyetsizliğinin artışının en temel sebebi olarak sayılabilir.

Fakat artık e-ticaret yazılım entegrasyonları ile şirket içi işleyiş düzenli hale getirilmekte ve hem satış hem de satış sonrasında ortaya çıkabilecek sorunlar minimize edilmektedir. Bunun sonucunda da çalışanlara stres ve iş yükü binmemekte bu da performansı ciddi oranda arttırmaktadır.

Online Ön Muhasebe Programı Bizim Hesap ile E-Ticaret Siteleri Entegrasyonu

Ön Muhasebe Programı Bizim Hesap’ın E-Ticaret Entegrasyonu sayesinde Türkiye’nin önde gelen e-ticaret siteleri olan N11, N11pro, GittiGidiyor, Hepsiburada, Amazon, WooCommerce, OpenCart, ePttAVM, Trendyol, Ticimax, İdeasoft gibi yirmiden fazla e-ticaret sitesindeki satışlarınızı sisteme otomatik olarak aktarabilir, faturalarınızı hızlı bir şekilde kesip müşterilerinize yollayabilirsiniz.

Ön Muhasebe Programı Bizim Hesap’ın E-Ticaret Entegrasyonları Bize Hangi Özellikleri Sunar?

E-Ticaret Operasyonunuz Hızlı ve Kolay Yönetilir: E-ticaret sitelerindeki operasyonlarınızı kolay ve hızlı bir şekilde yürütebilirsiniz. E-ticaret sitelerindeki satışlarınızı otomatik olarak Bizim Hesap online ön muhasebe programına aktarabilir ve tüm işlemleri tek bir ekrandan yönetebilirsiniz.

Daha Hızlı Fatura Oluşturmanızı Sağlar: Satışları sisteme aktardıktan sonra hızlıca fatura kesme aşamasına geçebilir, eğer e-fatura kullanıyorsanız sistem üzerinden e-faturanızı müşterinize direkt gönderebilirsiniz.

Tek Ekran Üzerinden Kolay Kullanım İmkanı Verir: Farklı e-ticaret sitelerinden yaptığınız satışlarınızı, ürün stoklarınızı ve müşteri hesaplarınızı tek bir ekran üzerinden rahatlıkla takip etmenizi sağlar.

Uzaktan Erişim İle E-Ticaret İşlemlerinizi Her Zaman ve Her Yerden Yönetebilirsiniz: Online Ön Muhasebe Programı Bizim Hesap’ı kullanarak ofis dışında olduğunuz zamanlarda da e-ticaret entegrasyonundan faydalanabilir ve e-ticaret sitelerindeki satışlarınızı takip edebilirsiniz.

Muhasebesel İşlemlerinizin Özet Halini Günlük Raporla Sunar: Günlük özet raporlarıyla, faturalarınızın, stok ve alacaklarınızın durumunu düzenli olarak takip etmenize yardımcı olur.

Toplu Fatura Yazdırma Seçeneği İle Zamandan Tasarruf Etmenizi Sağlar: Faturalarınızı hızlı bir biçimde ve tek tuşla toplu olarak yazdırmanızı sağlayarak zamanını, işinizi geliştirmek için size bırakır.

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.