16.08.2018

Neden Bizim Hesap’ı tercih etmeliyim?

Neden Bizim Hesap’ı tercih etmeliyim?

Bu yazılım sadece ön muhasebe, kayıt ve takip yapmaz küçük ya da orta ölçekli bir işletmenin ihtiyaç duyduğu bir çok hizmeti de içinde barındırır.

Piyasadaki diğer yazılımlarına göre kolay kullanılır. Ayrı bir oryantasyon eğitimine gerek olmaz. Kullanıcı kolaylıkla programı kullanmayı kendi kendine öğrenebilir.

Bizim Hesap işinizi nasıl kolaylaştırır?

Elbette kapsamlı özellikleriyle… Bizim Hesap ile e-fatura gönderebilir, stok takibi yapabilir, bir barkod okuyucusunu sisteminize entegre edebilirsiniz. Bizim Hesap’ın sınırsız kullanıcı ekleme özelliği ile yetki verdiğiniz çalışanlarınızı sisteme kaydettirebilir, katalog oluşturabilir, teklif hazırlayabilirsiniz. Tüm ekstrelerinizi, kredilerinizi tek bir platformdan kontrol edebilir, yeni projeler oluşturabilir ve demirbaşlarınızın kaydını tutabilirsiniz.

Müşteriye özel fiyat listesi oluşturma opsiyonu ve üretim faaliyetlerinin takibi yine Bizim Hesap’ın hayatınızı kolaylaştıran özellikleri arasına yer alır.

Bizim Hesap, e-fatura konusunda özellikle küçük işletmelere önemli avantajlar sağlar. Kargo bedeli ödemeden sadece 0.12 liraya (sadece 12 kuruş) faturalarınızı gönderebilirsiniz. Cironuz ne olursa olsun uygulama üzerinden e-faturadan yararlanabilirsiniz. Üstelik e-fatura entegrasyonu için Bizim Hesap, sizden ekstra bir ücret talep etmez.

Sanal POS ile alacaklarınız daha ivedi ve kolay bir şekilde toplayabilirsiniz. Üstelik Bizim Hesap’ta bu entegrasyon ücretsizdir. Banka entegrasyonları ile sorun yaşayan müşteriler için Bizim Hesap kesin çözümdür. Bankalarla entegrasyonunu tamamlamış olan Bizim Hesap üzerinden, banka hesaplarınızı kolaylıkla kontrol edebilirisiniz.

Piyasada bir çok farklı online muhasebe yazılımı var. Neden özellikle Bizim Hesap’ı tercih edeyim diye soranlar için açıklayalım.

Bizim Hesap;

– Uygun fiyatlı, -Fonksiyon derinliğine sahip, -Yaratıcıları ve destek ekibi ticaret kökenli, -Halden anlayan, -Türkiye’nin ne ucuz e-fatura hizmetini sunan, -Fiyat artırmama konusunda tutarlı, -Çeşitli indirim avantajları sağlayan;

bir muhasebe yazılımıdır.

Aklınıza takılan başka bir soru varsa destek@bizimhesap.com’a bir e-posta atıp çekinmeden sorabilirsiniz. Bizim Hesap destek ekibi sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyacaktır.

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.