07.08.2018

e-Ticaret Entegrasyonu ile Ticaret Hayatınızı Kolaylaştırın

e-Ticaret Entegrasyonu ile Ticaret Hayatınızı Kolaylaştırın

Endişe etmeyin bizim tam size göre bir çözümümüz var.

E-ticaret işlemleri, internet üzerinden ticaret tecrübesi olmayan tüzel kişileri zorlayabilir. Hele bir de muhasebe işlemleri konusundan deneyiminiz yoksa, bir internet sitesi üzerinden ürün ya da hizmet satarak ilk defa ticari hayata adım atmışsanız, uğraşmak zorunda olduğunuz detaylar sizi biraz boğar. İlk kademe yapmanız gereken ticari faaliyetlerinizi yönetilebilir parçalara bölmek. Böylece size karmaşık gelen bu muhasebe işlemleri günlük operasyonlarının rutin bir parçası haline gelir ve fazla zamanınızı almaz.

Herkesin bilmediğini bilin

İlk olarak faaliyette bulunduğunuz sektördeki düzenlemeler ve ticari yasalar hakkında bilgi sahibi olmalısınız. İnternet üzerinden küçük bir araştırma yaparak ya da mali müşavirinize danışarak bu konuyu hızlıca çözebilirsiniz. Faaliyet alanınız hakkında bilgi sahibi olmak size her zaman fayda sağlar.

Doğru yoldan ayrılmayın

Muhasebe işlemlerinizin sorunsuz ve temiz bir şekilde gerçekleşmesi için kayıt tutmak önemlidir. E-ticaret sitenizle entegre olmuş, online muhasebe programınız Bizim Hesap kayıtları sizin için otomatik bir şekilde tutar ve saklar. Halbuki bu muhasebe işlemlerini geleneksel yöntemler ile yapmak hem fazla zamanınızı alır hem de en ufak hata ya da bir kaydın kaybolması durumunda geriye dönüp kontrol etmek önemli bir stres kaynağına dönüşür. Günümüz dijital ve online dünyasında bu işlemleri yapmanın ve kayıtları saklamanın en doğru yolu e-fatura, e-tahsilat, stok veya masraf takip kalemlerini online platform altından toplayan Bizim Hesap gibi bir muhasebe programıdır.

Doğru muhasebe çözümünü seçin

İhtiyaçlarınızı doğru bir şekilde belirleyip piyasadaki online muhasebe programlarından size en uygun olanını seçmeniz önemli. Online muhasebe programları hemen hemen hepsi cloud üzerinden çalışıyor ve bir çoğu benzer özelliklere sahip ama bu programların sahip olduğu bazı farklılıklar karar aşamasından size yardımcı olur. Bazı online muhasebe programları hizmet sektöründe yer alan ajanslar için daha kullanışlıyken bazı programlar kolayda mal satan küçük esnaflara uygundur.

İhtiyaçlarınızı doğru belirleyin

Bizim Hesap: n11.com, hepsiburada.com, gittigidiyor.com gibi Türkiye’nin lider e-ticaret siteleriyle entegrasyonunu tamamlamış olan Bizim Hesap, esnaf ve kobilerin yanı sıra online yollardan perakende satış yapanlara da hitap ediyor. Ücretsiz kullanım süresi 1 ay olan Bizim Hesap, aynı zamanda sınırsız kullanıcı ekleme seçeneğiyle göz dolduruyor.

Uzmanlara danışın

Muhasebe süreçlerinizin dijital dönüşümünü gerçekleştirme konusunda aklınıza takılan noktaları uzmanlara danışın. Avukatınız, mali müşaviriniz ya da finansçınız size bir noktaya kadar yardımcı olurlar. Aklınıza takılan daha detaylı teknik sorular mı var? Bizim Hesap çalışanları e-posta ve telefon üzerinden verdikleri kapsamlı hizmetle dair fark yaratıyor ve müşteriye özel çözüm üretiyorlar.

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.