11.05.2021

Türkiye’nin Eczacılara Özel En Büyük Pazaryerleri, Bizim Hesap ile Entegre

Türkiye’nin Eczacılara Özel En Büyük Pazaryerleri, Bizim Hesap ile Entegre

Her alanda olduğu gibi eczacılıkta da dijitalleşme hızlı bir ivme kazanıyor. Reçeteli ilaçlar haricindeki ürünlerin satışının yapılabildiği eczacılara özel olan pazaryerleri sayesinde artık sizin de daha fazla kazanç elde etmeniz mümkün.

Pazaryerlerinde Daha Çok Kazanın

Akla gelebilecek olan hemen her ürünün alındığı pazaryerlerinden farklı olarak eczacılar için ürün satın alabilecekleri, ürün satabilecekleri ya da her ikisini birden yapabilecekleri çeşitli pazaryerleri bulunuyor. Bu pazaryerlerinde gerek insanlar gerekse hayvanlar için olması fark etmeksizin sadece ve sadece reçetesiz, karekod okutulmadan da işlem yapılarak satın alınabilen ürünler yer alıyor. Besin takviyeleri, vitaminler ya da çeşitli kozmetik ürünler buna örnek olarak verilebilir.

Farmazon, serbest eczacıların hem satın alma hem de satış yapabileceği bir platform. Dilediğiniz ürünün piyasadaki fiyatlarına bakabilir, karşılaştırma yapabilir ve ürünlerinizi doğru bilginin ışığında belirleyeceğiniz bir strateji ile satışa çıkarabilirsiniz. Aynı şekilde elinizde olmayan bir ürünü satın almak için de aynı yollardan faydalanabilirsiniz. Satışı yapılan ürünler üzerinden aldığı komisyon ile gelir modeli belirlemiş olan farmazon ile sizin de daha fazla kazanmanız mümkün.

Aynı şekilde Novadanda yine eczacılara özel bir pazaryeri ancak yalnızca satın alma mevcut. Ancak hem elinizde olmayan ürünleri, fiyat karşılaştırması yaparak alma imkanınız bulunuyor hem de miadı yaklaşmış olmasına rağmen elinizde stoğu fazla bulunan ürünleri aynı şartlara sahip olan ürünlerle takas etme şansınız bulunuyor.

Ecza1 de satışlarınızı artırma şansı yakalayacağınız ya da daha uygun maliyette ürün bulabileceğiniz pazaryerleri arasında yer alıyor. Kamu ya da özel sektörde olmanız fark etmeksizin ürünleri satın alabilir ya da satışa çıkarabilirsiniz.

Tedbul’da da hem satış yapmanız hem de satın alma yapmanız mümkün. Anlaşmalı kargolarla çalışmanız halinde bu açıdan da avantaj sunan Tedbul’da ürünlerinizi satışa çıkarabilir ya da ihtiyacınız olan ürünleri alabilirsiniz.

FarmaBorsa da ürünlerdeki maliyet avantajını görebileceğiniz pazaryerleri arasında yerini alıyor. Bu sayede de hem satarken hem de alırken çok daha karlı bir sistem üzerinden ilerlemeniz ve ürün hacminizi genişletmeniz de mümkün oluyor.

Bizim Hesap ile Entegre Olun

Bu pazaryerlerine her serbest eczacının üye olması ve gerek fiyatlandırmada gerek de stok takibi ve kontrolünde çok daha hızlı ilerleyebilmesi için entegrasyon sağlaması gerekiyor. Bu noktada da pazaryerlerinde entegrasyonkonusunda oldukça donanımlı ve kendi müşterilerine ücretsiz olarak hizmet sunan Online Ön Muhasebe Programı Bizim Hesap devreye giriyor.

Bizim Hesap sayesinde tek bir panel üzerinden çalıştığınız tüm pazaryerleri için; ürünlerin stok bilgilerini, siparişlerinizi, teslimat, iptal ya da iade süreçlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz. İhtiyacınız ve işletmenize ait olan tüm içeriğe aynı yerden ulaşabilir, denetimi dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.

iOS ve Android işletim sistemi ile uyumlu olan mobil uygulamaları sayesinde Bizim Hesap yönetim paneline dilediğiniz yerden internete bağlandığınız sürece ulaşabilmeniz mümkün. Eczacılara özel pazaryerleri ve her geçen gün artan birçok farklı alandaki pazaryerine ücretsiz entegrasyon avantajı sunan ve 14 günlük deneme süresi ile uygulamayı test etmeniz için fırsat sunan Bizim Hesap’a hemen şimdi geçin!

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.