21.09.2020

Bizim Hesap ile Tedbul E-Ticaret Entegrasyonu

Bizim Hesap ile Tedbul E-Ticaret Entegrasyonu

Her geçen gün dijital satış ve satın alma davranışları hayatımızda daha çok yer kaplıyor. Satın alma ihtiyacı içinde bulunan kitlelere de daha fazla kanal üzerinden ulaşmak gerekiyor. Bu kanallardan birini de yine Tedbul sağlıyor.

İlaç dışı sağlık ürünlerinin kolaylıkla bulunabileceği bir platform olan Tedbul sayesinde siz de ürünlerinizin pek çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için gereken maliyet ve zamanı ise Bizim Hesap ile minimuma indirgeyebilirsiniz.

Geniş Bir Kitleye Ulaşın

Özellikle sağlıkla ilgili ürünler konusunda tüketicilerin pek çoğu daha güvenilir platformlardan satın alma gerçekleştirmeyi tercih ediyorlar. Büyük pazaryerlerinin kazandırmış olduğu alışkanlıklar ise marka bilinirliği olmayan satıcıların web sitelerini tercih etmek yerine kullanıcıları pazaryerlerinden alışverişin daha güvenilir olduğuna ikna etmiş durumda. Bu sebeple de pazaryerlerinin kullanıcı kitlesi her zaman oldukça fazla trafik sağlıyor.

Tedbul da ilaç olmayan ancak sağlık ile ilgili olan ürünlerin satışında satıcılara destek oluyor. Güvenilir bir pazaryeri olmak konusunda atılmış bu adım sayesinde pek çok satıcı Tedbul’da yerini alarak daha yoğun bir hedef kitleye ulaşabiliyor. Bununla birlikte, her pazaryeri gibi Tedbul da marka bilinirliği olmayan satıcılar için oldukça iyi bir avantaj sağlıyor; hali hazırda kullanıcılar Tedbul’dan alışveriş yaptıklarında markanızı görerek ve hatta belki de sizden alışveriş yaparak marka bilinirliği kazanmanızda rol oynuyor.

Bizim Hesap ile Daha Kolay

Her pazaryerinde yer almanın ciddi bir yönetim ve takip işi olduğu aşikar. Ürünlerinizin girişini yaptıktan sonra tek tek stok bilgilerini ve ürün fiyatlarını güncellemeniz gerekir. Bu da hayli vakit kaybına yol açar.

Bizim Hesap ile gerçekleştireceğiniz Tedbul entegrasyonunda ise her şey sizin için çok daha kolay hale gelir. Kullanımı kolay olan arayüzü sayesinde Bizim Hesap üzerinden her şeyi tek tıkla halledebilirsiniz. Müşterilerinizin memnuniyetini korumak için ürünlerinizin fiyat bilgilerini kolayca güncelleyebilir, stok bilgileri ile ilgili olarak belirlediğiniz alt limite ulaştığı anda bildirim alırsınız.

Bizim Hesap sayesinde yalnızca ürün ve stok kontrolünü değil; ödeme, kargo süreci, iptal ve iade işlemlerini de kolayca halledebilirsiniz. Bir kullanıcının satın alma yapmasının ardından otomatik olarak fatura oluşturabilirsiniz. Aynı şekilde ürünün satışı iptal edilirse fatura iptalini de yine Bizim Hesap üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Çok hızlı ve pratik bir şekilde tüm işlemlerinizi yapabileceğiniz Bizim Hesap ile Tedbul entegrasyonunu gerçekleştirerek hem web sitenizi hem de pazaryerlerini ayrı ayrı takip etmek zorunda kalmazsınız. Böylelikle takip ve yönetim gerektiren pek çok işlemi kolayca halledebilir ve asıl işinize odaklanmak için vakit bulabilirsiniz.

Mobil olduğunuzda bile iOS ya da Android uygulamaları üzerinden erişim sağlayabileceğiniz Bizim Hesap paneli ile yapabileceklerinizi test etmek için 14 gün deneme süresi de ücretsiz. Siz de hemen Bizim Hesaplı olun.

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.