24.11.2020

Trendyol ile Online Ön Muhasebe Programınız Entegre

Trendyol ile Online Ön Muhasebe Programınız Entegre

Pazarda dev bir yer kaplayan Trendyol ile işletmenizin cirosunu artıracak gücü elde edebilirsiniz. Milyonlarca kullanıcıya erişen bu pazaryerinin sunduğu büyüme fırsatını siz de hemen yakalamalısınız.

Her geçen yıl dijital alışkanlıklar hayatımızın daha büyük bir parçası haline geliyor. Bu güçlü değişimin öncüleri arasında da pazaryerleri yer alıyor. Trendyol da yıllar içinde büyüyerek başarısını kanıtlamış, milyonlarca kullanıcıya erişmiş olan pazaryerlerinin arasındaki gücünü korumaya devam ediyor. Şirketin sadece 2016 yılındaki cirosu 1 milyar doların üzerindeydi. Globalde de adını duyurmuş olan bu oluşum bu yıl da 1.000 kişilik daha istihdam sağlayarak sadece kendi bünyesindeki çalışan sayısını 12.000 kişiye çıkardı. Her yıl daha da büyüyen Trendyol, KOBİ’ler için de harika fırsatlar sunuyor.

Dijital Dönüşümünüz Gerçekleşti Mi?

Dijital dönüşüm bir işletme için artık mecburi. Geleneksel yollarla ciro artışı hem çok maliyetli hem de çok kısıtlı imkanlar sunuyor. Her şeyden önce asla dijitaldeki kadar spesifik olarak reklam harcamalarınız karşısında ne kadar dönüş elde ettiğinizi ölçmeniz mümkün değildir. Bununla birlikte ne kadar fazla insana ulaştığınızın net sayısal karşılığını da tam olarak bilemezsiniz.

Dijitalde ise her bir yatırımınızın karşılığında ne yoldan ve ne kadar dönüşüm elde ettiğinizi ölçebilirsiniz. Doğru bir koordinasyonla dijital pazarlama alanında size yardımcı olabilecek araçları kullandığınız zaman işletmenizin cirosunu büyük oranda artırmanız mümkün olacaktır. Ancak 2019 yılına bakıldığında hala pek çok KOBİ’nin bu konuda gereken adımları atmadığı görülüyor.

Dijital Dönüşüm Merkezi Ne Diyor?

2019 yılında, 18 aylık bir program ile 140 KOBİ’nin dijital yol haritasını çıkaran Dijital Dönüşüm Merkezi (DDM) faaliyet raporunda KOBİ’lerin %45’inin hala dijital satış araçlarını kullanmadıklarını gösteriyor. Pek çok KOBİ cirosunu geleneksel satış yolları üzerinden elde ediyor. Cirolarının %75 ve daha fazlasını dijital satış kanalları üzerinden elde eden sadece KOBİ’lerin %5’lik dilimini oluşturuyor.

Pazaryerleri ve diğer pek çok dijital satış kanalı olmasına rağmen KOBİ’lerin %42’si yalnızca sosyal medya üzerinden müşterilerine ulaştıklarını ifade ediyor. Bu da aslında KOBİ’ler için hala ne kadar büyük fırsat kapılarının henüz çalınmadığını gösteriyor.

Trendyol ile Büyümenize Bizim Hesap Destek Olsun

Dijital satış kanallarındaki en büyük hacim pazar yerlerinde bulunuyor. Milyonlarca kullanıcı için pazaryerlerinde yer almak istediğinizde pazaryeri bünyesinde bir mağaza açmanız ürünlerinizi satışa çıkarmanız için yeterli oluyor. Kendi websiteniz üzerinden satış yaparken aynı zamanda bu büyük platformlarda da varlık göstermeniz Trendyol’un hali hazırda yaptığı ve milyonlarca insana ulaşan reklam kampanyalarından da faydalanmak anlamına geliyor.

Peki, bu operasyonu yürütmek için neler yapmanız gerekiyor? Bütün siparişleri, ürün stoklarını, iade ve iptal işlemlerini, kargo takiplerini her bir satış kanalı için ayrıca yapmak elbette zor olurdu. Ancak Bizim Hesap sayesinde ön muhasebe programınız Trendyol ile entegre biçimde çalışır. Bu sayede de hem online bir muhasebe program kullanmanın avantajlarından faydalanır hem de tek yönetim paneli üzerinden hem kendi websiteniz hem de Trendyol’daki iş trafiğiniz takip edilebilir. Bizim Hesap ile Trendyol entegrasyonu hakkında daha fazla bilgi için şimdi inceleyin.

Siz de hemen bu kolaylıklarla avantaj elde etmek istiyorsanız hemen Bizim Hesaplı olun.

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.