05.05.2021

Bizim Hesap ile Banka Ekstrelerinizin Takibi Nasıl Yapılır?

Bizim Hesap ile Banka Ekstrelerinizin Takibi Nasıl Yapılır?

Bir işletmeyi yönetirken sürecin doğru yönetilmesi için en kritik noktalardan biri de gelir ve gider takibinin doğru bir şekilde yapılabilmesinden geçiyor. Bunun için de hem tahsilatların hem de ödemelerin vaktinde yapılması mali dengenin korunmasına yardımcı oluyor. Her işletme her türlü para transferinin sağlanması için bankaları kullanıyor. Zorunlu olarak da ekstre takibinin yapılması gerekiyor. Buna ek olarak bir işletme birden fazla sayıda banka ile çalışmak durumunda kalabiliyor. Bu durumda da ekstre takibinin yapılması çok daha fazla zorlaşabiliyor. Ancak dijitalleşmenin getirdiği pratik çözümler her alanda olduğu gibi ekstre takibi gibi işlemlerde de kolaylık sağlıyor.

Bizim Hesap ile Kolay Ekstre Takibi

Online ön muhasebe programı olan Bizim Hesap sayesinde ekstrelerinizi kolaylıkla takip edebilirsiniz. Sadece bir tek banka için değil, çalıştığınız bütün bankalar için geçerli olacak bu işlemin tümünü tek bir panel üzerinden yönetebilirsiniz.

Bizim Hesap’ın banka hesaplarınızla entegrasyonu sayesinde çalıştığınız bankaların bilgilerinin tümü otomatik olarak programa aktarılır. Bu sayede her bir bankayı tek bir panel üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Ekstrelerinizin tek bir panelde toplanmasının yanı sıra onları filtreleyebilme özelliğine de sahipsiniz. Eğer spesifik olarak belli bir tarih ya da miktar aralığında arama yapmak istiyorsanız bütün ekstreler arasında kaybolmanıza gerek yok; filtreleme sayesinde aradığınız ekstreyi kolayca bulabilirsiniz. Bununla birlikte bulduğunuz filtreyi eğer düzenlemeniz gerekiyorsa bunu da yine panel üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Banka Hesap ve Hareketlerini Tek Panelden Görün

Bizim Hesap online ön muhasebe programı sayesinde erişim sorunu yaşamazsınız. iOS ve Android işletim sistemleri ile uyumlu çalışan mobil uygulama sayesinde internet erişimi olan bütün cihazlarınız üzerinden Bizim Hesap paneline erişebilirsiniz.

Dilediğiniz her yerden ve dilediğiniz her saatte Bizim Hesap paneli üzerinden ekstrelerinizi görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve gerekli olan tüm işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.

Kullanımı kolay olan arayüzü sayesinde kolaylıkla işlem yapabileceğiniz Bizim Hesap mali süreçlerinizi yönetmek konusunda pek çok başka özelliği de barındırmaktadır. Gelir ve gider takibinden kolay e-fatura oluşturmaya, pazar yeri entegrasyonlarından online e-tahsilat entegrasyonlarına kadar pek çok işlemi gerçekleştirmenizi mümkün kılıyor.

İnternet çağında yaşadığımız bugünlerde bütün işlemlerinizin elektronik ortamlarda yapılması ve bunlara uygun olarak geliştirilen araçlar sizin de işlerinizin çok hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayacaktır. Takibi şart olan ancak çok fazla vakit alabilen ön muhasebe işlemleriniz için Bizim Hesap’ın ek bir ücret olmaksızın kullanabileceğiniz özellikleri sayesinde hem düzenli bir takip geliştirebilir hem de ana işinize ayıracak çok daha fazla vakit kazanabilirsiniz.

Sahip olduğu tüm özelliklerinyanı sıra işletmeler için pek çok avantajada sahip olan Bizim Hesap ile siz de ön muhasebe işlemlerinizi kolaylıkla halledin. Rakipsiz fiyat avantajı ve 30 günlük ücretsiz deneme süresi ile Bizim Hesap sizin de işletmenize katkıda bulunsun. Hemen Bizim Hesaplı olun, ön muhasebe işlemlerinizde rahat edin.

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.