24.12.2020

Ön Muhasebede Ücretsiz Sanal POS Seçeneği

Ön Muhasebede Ücretsiz Sanal POS Seçeneği

E-ticarette satış yapabilmenizi sağlayacak olan temel unsurlardan biri de müşterilerinize güvenli ve pratik bir ödeme yönetimi sunmanıza dayanıyor. Bu yüzden de sanal pos kullanımı e-ticarette ön plana çıkıyor.

Sanal Pos Nedir?

Sanal pos, kullanıcıların kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme yapmalarını sağlayan yöntemdir. Fiziki postan farkı sadece online olmasıdır. Bu da kartın bir pos cihazından geçirilmesi yerine, kart bilgilerinin satın alma yapan kullanıcı tarafından online olarak ekrana girilmesi anlamına gelir. Kullanıcı kart bilgilerini girdikten sonra bu bilgiler bankaya gönderilir ve kontrolünün sağlanmasının ardından herhangi bir sorun olmadığı sürece ödeme onaylanır.

Bu sayede web sitenize girip alışveriş yapan kişiler ödemeyi online olarak gerçekleştirir. Sanal pos kullanımı aynı zamanda markanızın güvenilir olduğunun da bir göstergesi sayılır. Havale ya da kapıda ödeme seçenekleri ile satın alma işlemi ürün siparişinin gönderimini de kapsadığı düşünülünce pek de güvenli olarak görülmüyor. Kargoda çıkacak bir sorun, kullanıcının evde bulunmaması gibi sorunlar hem ödeme sürecinde güvensizliğe hem de satışın tamamlanmasında gecikmeye sebep oluyor.

Pandemi Döneminde Sanal Pos Kullanımı

Temas ile bulaşan bir virüsün global çapta yayılması pek çok alışkanlığın yeniden şekillendirilmesine sebep oldu. Kişisel hijyene dikkat etmek artık yalnızca bir hijyen meselesi olmaktan çıkıp doğrudan sağlığı ilgilendiren bir husus haline geldi. Bu da bizim herhangi bir şey ile temas etmemizi iki kat daha dikkat edilmesi gereken bir boyuta taşıdı.

Alışverişin hiç durmadığı bu dönemde yiyecek siparişlerinde bile temassız ödeme seçeneği tercih ediliyor. Ancak sanal pos kullanımı bu durumu tam anlamıyla sıfır temasa indirgiyor. Pandemi boyunca kullanıcıların sanal pos seçeneğini kullanması sayesinde, verilen siparişleri ulaştığında, kurye ile temasın önüne geçilebiliyor.

Bunun haricinde pandemi döneminde e-ticaret satışlarındaki grafiğin hızla ivme kazandığı da biliniyor. Yani kullanıcıların sıklıkla internetten alışveriş yaptığı bu dönemde, müşterilerinizin önceliği kolay ve güvenilir bir markaya tanıyacak olmaları da kaçınılmaz. Bu yüzden de sanal pos kullanımı daha fazla önem kazanıyor.

Bizim Hesap Kullanıcıları İçin Sanal Pos Ücretsiz

E-ticarette, işletmeniz için hem pratik hem de güvenilir bir yol sunan sanal pos hizmetini, Bizim Hesap ile ücretsiz olarak faydalanma şansını yakalayın. Üyelerine sunduğu sayısız ön muhasebe işleminin kolaylığını yaşayabileceğiniz Bizim Hesap sayesinde, zamandan ve maliyetten kazanırken markanızın satışları için önemli bir rol oynayan sanal posa da hiçbir ücret ödemeden sahip olun.

Tasarruflu bir seçim olan Bizim Hesap sayesinde yalnızca sanal pos değil, pek çok başka avantajdan da ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Üstelik 14 günlük ücretsiz deneme süresi sayesinde başlangıç için hiçbir bağlayıcılık da içermiyor. Siz de hem işletmenizin daha iyi satış yapabilmesi hem de müşterilerinizin memnuniyeti için hemen Bizim Hesaplı olun!

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.