22.10.2020

ePTTAvm Hedefleri ve Bizim Hesap ile Entegrasyonu

ePTTAvm Hedefleri ve Bizim Hesap ile Entegrasyonu

Pandemi dönemi süresi boyunca evde olmak alışveriş alışkanlıklarını da yine evden çıkmadan yapmayı gerektirdi. Bu dönemde e-ticarette müthiş bir artış meydana geldi. Ancak bu alışkanlıklar dünya çapında değişti. Küresel olarak herkesi etkisi altına olan Korona virüs yüzünden evlerde geçirilen sürede yalnızca Türkiye değil, dünya çapında online alışveriş için müthiş bir zirve yakalandı.

ePTTAvm’nin Geleceği

Neredeyse bütün alışkanlıklarımızın çok hızlı bir şekilde değişmesine online pazaryerleri de hemen uyum sağladı. Hem e-ticaret hem de e-ihracat için çok büyük adımlar atıldı. Yerli pek çok işletmenin Amazon, Aliexpress, Etsy gibi kanallardan aşina olduğu, satış hacmi yüksek ve daha fazla kazanç getiren satışlar konusunda daha aktif davrandıkları da yine pandemi döneminde gözlemlendi.

Şimdi de ePTTAvm’nin bu konuda bazı girişimleri olacağı açıklandı. E-ticaret tarafında atılmış olan adımların kazanımının küresel çapta değerlendirilmesi ile birlikte büyük bir pazar olduğu ortada. ePTTAvm de Korona virüs ile artan hacmin, pandemi dönemi sonrası da devam edeceğini öngördüğü için bu konuda gerekli adımları atacağını duyurdu.

KOBİ’ler İçin Destek

Büyük bir oranda e-ticaret konusunda, Türkiye performansını ve hacmini ortaya koymuş bulunuyor. Aynı başarının e-ihracatta da sağlanması hiç de imkansız değil. Türkiye pazarı hiç küçük bir pazar değil ancak basına açıklama yapan ePTTAvm Genel Müdürü ve Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkan Yardımcısı Hakan Çevikoğlu satın alınan her dört üründen bir tanesinin yabancı ülkelere satılır olduğunu vurguladı.

4 trilyon dolarlara ulaşmış olan bir pazar söz konusu olsa da dışarıda çok daha büyük bir pazar olduğunu da dile getiriyor. E-İhracat tarafında bu büyümenin devam edecek olmasından ötürü de KOBİ’nin bundan faydalanması ve yurt dışına satış yapması için gereken kanalları açacağını da dile getiriyor.

KOBİ Ne Yapmalı?

Gerçekten de dünya çapında düşünüldüğü zaman müthiş büyük bir pazar bulunuyor. Bunun için de ürünlerinizi yurt dışına satabilmeniz gerekiyor. ePTTAvm entegrasyonu sayesinde sizin de mağazanızda bulunan ürünler yurt dışında satılabilir hale geliyor. Bunun için kendi üretim ya da tedarik hacminizi belirlemek ve uygun olan kitleyi analiz etmeniz başlıca adımları oluşturuyor. Gerisi sadece ePTTAvm’de yer almaktan ibaret; hali hazırda e-ihracat yapan bir platformda yer alarak ürünlerinizin yurt dışına satılmasını sağlayabilirsiniz.

Siz de ePTTAvm entegrasyonunu hemen gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede ürünlerinizin yurt dışına açılmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için de Bizim Hesap kullanabilirsiniz. Çok kolay ve hızlı bir şekilde ePTTAvm entegrasyonunu gerçekleştirebilir ve sorunsuz bir şekilde ürünlerinizi satışa çıkarabilirsiniz. 14 gün ücretsiz deneme süresi sunan Bizim Hesap ile hiçbir ücret ödemeden bir başlangıç yapabilirsiniz. Dünya pazarında yerinizi almak ve daha fazla kazanmak için siz de hemen Bizim Hesap ile ePTTAvm entegrasyonunu gerçekleştirin!

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.