29.08.2021

Fatura Programı ile Faturalarını Kolayca Takip Et

Fatura Programı ile Faturalarını Kolayca Takip Et

Siparişlerinizi, ürünlerinizin fiyat ve stok bilgilerini, satış sonrasında fatura kesim işlemini ve faturalarınızın takibini her an ve her yerde yapabilmek artık mümkün! Bizim Hesap ile kolayca e-fatura oluşturabilir, takibini ise dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Satış Sonrasındaki Fatura İşlemlerinizi Kolayca Halledin

Her satış sonrası tek tek fatura oluşturmak ve alıcı tarafa iletmek artık eskisi gibi zor değil. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından onaylı özel entegratör olarak hizmet veren Bizim Hesap sayesinde siz de kolayca fatura oluşturabilir ve takibini de gerçekleştirebilirsiniz.

Her an ve her saatte internet siteniz üzerinden satış gerçekleşmesi mümkündür. Özellikle e-ticaretteki satış hacminin azalmaması için hızlıca işlem yapmanız gerekmektedir. Yapacağınız satışlar için ise iş yerinize gitmenize ve mutlaka masa başına geçmenize gerek yok.

Online Ön Muhasebe Programı Bizim Hesap sayesinde satış yaptığınız anda fatura oluşturabilirsiniz. Dilerseniz bilgisayarınızdan dilerseniz mobil cihazlarınız üzerinden anında e-fatura oluşturabilirsiniz. Hiç vakit kaybetmeden oluşturabileceğiniz e-faturalar sayesinde tahsilat hızında da işletmeniz için olumlu şekilde hız kazanabilirsiniz. 

Fatura Takibi ile Zamandan ve Maliyetten Tasarruf Edin

Bizim Hesap, çağın hızına ayak uydurabilen teknolojisinin yanı sıra kullanımı kolay arayüzü ile kullanıcılarının tek tıkla fatura oluşturabilmesini sağlar. İnternet erişimi olan her yer ve her cihazdan ulaşabileceğiniz panel üzerinden hızlı bir şekilde fatura oluşturup gönderebilirsiniz.

Bizim Hesap ile e-ihracat faturası oluşturmanız da mümkün. Yurt dışına satış yapıyorsanız normalde kestiğiniz ihracat faturasını elektronik ortamda oluşturabilir ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na faturanızı göndererek onay alabilirsiniz.

Zamandan kazanarak oluşturacağınız faturaların takibini de yine Bizim Hesap ile kolayca yapabilirsiniz. Faturalarınızın onaylanması ya da iade işlemlerinden anında haberdar olabilir, tahsilatı gerçekleştirebilir ya da iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede hiç beklemeden işletmenizin gelir ve gider dengesini korumak için mali çizelgenizi takip edebilirsiniz.

E-fatura ya da e-ihracat faturası ile pek çok masraftan da kurtulabilirsiniz. Fatura kesmek için kullanacağınız kağıt masrafı, mutabakat, posta ya da faturalarınızı saklamak için gereken arşiv masrafından tümüyle kurtulabilirsiniz. Bunun yerine Online Ön Muhasebe Programı Bizim Hesap ile elektronik ortamda fatura düzenleyebilir ve yine elektronik ortamda faturalarınızı saklayabilirsiniz.

Bizim Hesap ile Fatura Takibi Hesaplı ve Kolay

İşletme giderlerinin minimuma indirilmesi için faturalarınızı hemen oluşturmak tahsilatı hızlandırmanın ilk adımıdır. Online Ön Muhasebe Programı Bizim Hesap ile fark yaratan düşük maliyetlerle e-faturalarınız hemen oluşturabilirsiniz.

Bizim Hesap erişimde de avantaj sağlıyor. Hem iOS hem de Android işletim sistemleri ile uyumlu olan mobil uygulamaları sayesinde dilediğiniz her yerden panele erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede de gerek ofis içinde gerekse ofis dışında satış sonrasında hemen e-fatura oluşturabilirsiniz.

Yine hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiniz iptal işlemlerinde de avantaj elde edersiniz. Yalnızca gelir ve gider dengeniz açısından kararlılık sağlamak için değil, müşteri memnuniyeti açısından da ihtiyacınız olan hızlı aksiyonu Bizim Hesap ile sağlayabilirsiniz.

Satış sonrasında tek tıkla fatura oluşturmak, oluşturduğunuz faturaların takibini kolayca yapabilmek, faturalarınızı elektronik ortam saklayarak hem daha masrafsız hem de daha güvenli bir yol seçmek Bizim Hesap ile mümkün. 

Siz de hemen Bizim Hesap’a kolay ve hızlı bir şekilde kayıt olun, faturalarınızı kolayca takip edin!

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.